بیمارستان بانک ملی ایران,

https://t.me/bmihospitalchannel


انواع چربی‌ها با تأثیر منفی و مثبت بر سلامت👇


چربی‌های چند غیراشباع و تک غیراشباع: چربی‌های سالم
منابع: ماهی، غلات، بادام، بادام زمینی، گردو، فندق، آووکادو، شیر سویا، توفو، کره بادام زمینی، زیتون و ...

چربی‌های اشباع: چربی‌های ناسالم
منابع: گوشت، شیرینی‌ها، محصولات لبنی، کره، پنیر، لبنیات پرچرب و تقریباً در هر محصول غذایی تجاری و بسته بندی

چربی‌های ترانس: زیانبارترین چربی
منابع: شکلات، غذاهای سرخ شده، چیپس، دونات و ...